Home » Retreat » Wat is een retreat

Wat is een retreat

Een retreat van Time4You kun je zien als een mini retraite- of stiltedag met alleen maar aandacht voor jezelf. Een dag in stilte doorbrengen is een heerlijke onderbreking  van het hectische leven dat we leiden. Door even langere tijd stil te zijn en de tijd te nemen voor jezelf, creëer je ruimte in je brein. Ruimte die je kunt gebruiken om nieuwe ideeën op te doen of tot nieuwe inzichten te komen. Iets waar we in ons drukke leven vaak niet meer aan toe komen.

Tijdens een retreat van Time4You krijg je de mogelijkheid om de stilte in jezelf op te zoeken en waar te nemen wat er diep van binnen werkelijk speelt. Door bewuster naar jezelf te kijken, zal je lichaam en geest weer samenkomen en zal je minder "vanuit je hoofd" gaan leven en meer "vanuit je hart", Je zal meer rust en balans in je leven gaan ervaren en je zal beter bestand zijn tegen stress. Het zal je leven met je gezin, je relatie, je sociale leven en op het werk ten goede komen. 

Wacht niet langer en gun jezelf (of iemand anders) de rust en ontspanning om te ervaren hoe het is om een dag in stilte door te brengen.

Boek een retreat of geef 'm cadeau......

Retreat_Time4You_Retreats_ Yogadag
Retreat_Time4You_Retreats_Amsterdam