Home » Retreat » Voor wie?

Een retreat van Time4You is geschikt voor iedereen!

Heb je vaak last van stress, leid je een hectisch en druk leven en heb je wat tijd en aandacht voor jezelf nodig? Dan is een retreat van Time4You bij uitstek geschikt voor jou. 

Ook mensen die tegen een burn-out aan of in een burn-out zitten, zullen veel voordeel hebben bij een retreat met stilte, rust en ontspanning.  

Eigenlijk is een retreat geschikt voor iedereen die weer even wil opladen, onthaasten en tot rust wil komen zowel fysiek als geestelijk. Het gevoel even geen ballen in de lucht te hoeven houden maar een dag met alleen maar aandacht voor jou zelf, hoe heerlijk is dat!

Het is voor iedereen mogelijk om de retreat van Time4You bij te wonen. De yoga oefeningen zijn eenvoudig en er wordt rekening gehouden met ieders mogelijkheden. Daarbij hoef je niet bekend te zijn met yoga of meditatie en hoef je zeker niet lenig te zijn om deel te kunnen nemen. Iedereen is welkom bij onze retreats!

Gun jezelf of iemand anders de mogelijkheid om te ervaren wat een retreat voor jou, of degene die je lief is, kan betekenen. 

 Wacht niet, doe jezelf of iemand anders een retreat cadeau!

Retreat_Time4You_Retreats_Yogadag