Home » Retreat » Locatie & Route

Locatie 

De retreat van Time4You Retreats vindt plaats bij Studio van Hout in Landsmeer. 

Studio van Hout is een ‘place like home’. 

De heerlijke geur van nieuw vurenhout, karaktervol hergebruikt sloop- en steigerhout of de prachtige stukken aangespoeld drijfhout geven de locatie een huiselijke maar vooral warme sfeer.

Als je bij binnenkomst ziet dat de kaarsen aan staan en je verwelkomd wordt met een heerlijke kopje thee dan weet je zeker dat dit een ‘home away from home’ is.

Landsmeer ligt onder de rook van Amsterdam, een mooi moment om een weekendje Amsterdam te combineren met een retreat van Time4You.

 

 

 

 

Route

Kom je met de auto?
Dan hoef je alleen nog de Dorpsstraat af te rijden in Landsmeer. Het is één rechte weg. Vlak bij het Gemeentehuis vindt je onze locatie.

Als er geen parkeerplek is in de Dorpsstraat, dan kun je vlakbij parkeren. Afhankelijk van welke kant je komt (vanaf Amsterdam of vanaf Purmerend), rij je door totdat je het bord P-SPORTPARK tegenkomt. Volg het bord en rij tot aan het einde van de straat. Hier vindt je een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Studio van Hout is hiervandaan ongeveer twee minuten lopen. Loop terug de straat in en sla dan links af, je vindt Studio van Hout na ongeveer 50 meter aan je linkerhand.

Kom je met het openbaar vervoer?

Vanaf Amsterdam-Centraalstation neem je metro 52 tot aan het eindpunt metrostation Noord. Vanaf dit station brengt bus 319 je naar Landsmeer. Je stapt vervolgens uit bij de Raadhuisstraat, tegen over het Gemeentehuis. Je loopt een stukje terug de Dorpstraat in en aan je rechterhand zie je onze locatie. 

 

Retreat_Time4You_Retreats_Studio van Hout