Home » Retreat » Dagindeling

Dagindeling Retreat

Voordat de retreat begint verwelkomen we je graag tussen 10:00 en 10:15 uur met een heerlijke smoothie. Om 10:30 uur zullen we starten met enige uitleg van wat je van de retreat kunt verwachten. We gaan vervolgens de stilte in en beginnen met een fijne yogales. Deze yogales zal ervoor zorgen dat je lekker kunt ontspannen om van daaruit over te gaan in een korte meditatie. Voordat we aan de lunch beginnen, zullen we aandacht besteden aan de ademhaling of te wel Pranayama.

 

Rond het middaguur staat er een gezonde, vegetarische en verse lunch voor je klaar. Ook tijdens de lunch zullen we in stilte verblijven om volop en bewust te kunnen genieten van het eten.

 

Na de lunch maken we een frisse meditatieve wandeling van ongeveer drie kwartier in natuurgebied 't Twiske. Na terugkomst staat er een gezonde versnapering voor je klaar die ook weer mindful zal worden genuttigd. Vervolgens zullen we weer aandacht hebben voor yoga en zal de retreat eindigen met een geleide meditatie, waarna de stilte weer zal worden verbroken. We zullen rond 16:30 uur de retreat gezamenlijk afsluiten.

'Een retreat is een prachtig cadeau voor jezelf, of voor iemand die je lief is!'

Retreat_Time4You_Retreats_Amsterdam