Home » Burn out behandeling Amsterdam

Maak tijd voor een burn-out behandeling in Amsterdam

Velen van ons hebben een burn-out meegemaakt, vooral zij die nooit nee kunnen zeggen en perfect willen zijn in alles wat ze doen. We gaan samen met je op zoek naar praktische middelen om je te helpen bij het zoeken naar een balans tussen je dagelijks leven en je werk. Nu ben je altijd gehaast en prikkelbaar. Jij en je omgeving lijden eronder, maar daar kan verandering in komen.

Wat houdt de burn-out behandeling in Amsterdam in?

Tijdens een burn-out behandeling, georganiseerd door Time4You in Amsterdam, zul je leren ervaren hoe je via yoga, meditatie en mindfulness je leven weer in balans krijgt. Het is belangrijk dat je vertrouwd raakt met het herkennen van vroege tekenen van burn-out en stress. We leren je welke instrumenten en strategieën je kunt gebruiken om herhaling te voorkomen.

We werken in een inspirerende omgeving

In de inspirerende omgeving van Time4You, hopen we dat je je geestelijk verbindt met de natuur. Je moet je ervan bewust worden dat je deel uitmaakt van de natuur. Je moet opnieuw, vanuit je hart, waardering opbrengen voor de natuur om je heen door al je zintuigen te gebruiken. Zo leer je ook respect en eerbied op te bouwen voor alle levende wezen. Iets waar je in je drukke leven niet meer aan toe komt. Een burn-out behandeling in Amsterdam brengt weer rust in je hoofd. Je bent even ver weg van je dagelijks leven en je werk. Je zult in de toekomst weten wanneer stress, uitputting en angst de symptomen zijn van een burn-out. Je kunt er ervaringen delen en leren van anderen die hetzelfde meemaken. We laten je ervaren hoe een stiltedag met mindfulness, creatief onderzoek en natuurverbondenheid je persoonlijke veerkracht kunnen vergroten. De vaardigheden die we je aanleren kun je gebruiken in je leven en werk.

Als het tijd is om de balans weer in evenwicht te brengen, wacht niet langer en maak een afspraak met Time4You voor een burn-out behandeling in Amsterdam.

Je bent ook nuttig buiten je werk

Tijdens deze retraite zul je leren hoe je ook buiten je werk een bijdrage kunt leveren voor een betere wereld en je nuttig kunt maken voor je omgeving. Je leert ook tijd maken door jezelf en aandacht te hebben voor zelfzorg. We leren je hoe meditatie en mindfulness je dagelijks leven en de balans tussen “zijn en doen” kunnen ondersteunen. Je mag ook gerust leren nee zeggen met een goed gevoel in je hart, en met een zuiver geweten. Niemand zal het je kwalijk nemen. Je zult ervaren hoe handelen vanuit angst of wanhoop contraproductief kan zijn voor je werk en we laten je kennis maken met de alternatieven. Boek voor een behandeling bij Time4You via telefoon of mail. We sturen je snel een bevestiging.